EMOJIS

Answered

Comments

19 comments

  • Official comment
    Dabbit Prime

    If you have a general question about Discord please contact our support team via https://dis.gd/contact or tweet us @discordapp. This website is specifically for new feature suggestions to add to Discord. As such, I'm closing out this ticket as invalid.

    Comment actions Permalink
  • Chrrxs

    Same here, I wonder what happened..

    3
    Comment actions Permalink
  • TheNinthOne

    Same here.

    2
    Comment actions Permalink
  • pink

    Same, but only on the web version on my PC, the app on my Android displays them fine.

    2
    Comment actions Permalink
  • SharlHarmakhis

    It's happening to me too, I'm glad it isn't just something screwy with my PC

    2
    Comment actions Permalink
  • TheNinthOne

    It's probably because it's the browser version.

     

    -3
    Comment actions Permalink
  • pink

    The browser version normally displays emojis.

    1
    Comment actions Permalink
  • Lichtwelt

    some emojis displayed okay (e.g. :D :( ) - but only min own emoji. other emojis (my own and the from other too) not, marked with questionmarks.

    2
    Comment actions Permalink
  • TheNinthOne

    Yea I see normal emojis. Could they be different emojis like for nitro and stuff?

    0
    Comment actions Permalink
  • pink

    Nope, normal emojis. The only one that displays for me is :sparkles: but ones like :joy: and :sunglasses: don't. Again, only on PC web version.

    0
    Comment actions Permalink
  • Lichtwelt

    after reload the chat-site I see all emojis. But new emojis from other are still signmarks with questions.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Katee

    same thing happened to me all of the emojis are just question marks  

    1
    Comment actions Permalink
  • TheNinthOne

    So I sent them a tweet and they already know about it and are working on it.

    1
    Comment actions Permalink
  • pink

    Emojis are displaying properly for me now except in usernames

    0
    Comment actions Permalink
  • MidgetPower

    Oh thank god for this post. I was going crazy here pulling my hair. I tried different web browsers (FF, Opera, Chrome) .. cleared all cookies and cache. Rebuilt the W10 Font Cache, did an image restore on my PC to a few days back, and nothing was working!!! I thought the unicode or fonts became corrupted in W10, but sfc /scannow said nothing was wrong, but I was like emoji's are working on FB and YT, so its a Discord issue then. I'm glad I'm not the only one and its not just my PC. (this is for those using the web browser version)

    This was driving me crazy.

    Thanks for the post.

     

    4
    Comment actions Permalink
  • Purls HQ 🦄

    Works on my Android and works on the PC app ... but does not work on the browser.  All emojis are ? in a diamond.  At first I thought it was because I added Nitro.  Then I found this post.  Please fix!

    0
    Comment actions Permalink
  • gsfordham

    Still having trouble with the username emojis. It's been driving me nuts.

    Linux - Fedora.
    FF, Chrome, Chromium all don't work for it since yesterday.
    App is fine, but I prefer the web browser client, so I hope it's fixed soon.

    0
    Comment actions Permalink
  • TheNinthOne

    It's working for me now

    1
    Comment actions Permalink
  • MidgetPower

    Thanks, yea same here. I checked today and the emots are showing up again, no more of the problems I had like last 2 days. I wish I didn't freak out and system restore my computer to an earlier date and do all this work like rebuilding W10 font cache, clearing cookies and cache, trying other browsers and all these other steps. LOL. So much troubleshooting. i'm glad I found this thread. Today .... finally Discord for WEB is back to normal.

    and after now today:

     

    1
    Comment actions Permalink

Post is closed for comments.